Verzeker nu jouw startup!

1 juni 2022

Als jong techbedrijf besteed je je tijd en geld liever aan ontwikkeling en groei dan aan verzekeringen die je misschien niet eens nodig hebt. Tegelijkertijd krijg je met risico’s te maken die je echt liever buiten de deur houdt. Daarom heeft deze partner (ook partner van  TechLeap en Yes!Delft) het Blue Tech Partner Program ontwikkeld. Optimale en schaalbare bescherming voor Startups en Scale-ups. Niet teveel, niet te weinig, maar precies goed. Zodat jij je volledig kunt richten op het ontwikkelen van je bedrijf.

Deze verzekering partner heeft specifieke verzekeringen op het gebied van aansprakelijkheid, cyber en al je eigendommen. Daarbij hebben ze natuurlijk ook arbeidsongeschiktheid voor de founders en medewerkers en laten ze zien hoe de polissen perfect aansluiten bij de contract eisen van opdrachtgevers!

Wat kan deze partner voor jouw betekenen?

Omdat deze partner jullie graag willen helpen, kunnen zij – uiteraard vrijblijvend en kosteloos – een korte check uitvoeren op jouw huidige verzekeringsportefeuille. Op deze manier bij jij ervan verzekerd of jullie op de juiste manier zijn verzekerd en kan deze partner inschatten welke verbeteringen eventueel doorgevoerd kunnen worden.

De partner geeft snel inzicht in de risico’s, en wat je ertegen kunt doen. Hierbij kijken we scherp naar de verschillen tussen de verzekeraars. Hun jarenlange ervaring in combinatie met een divers aanbod van verzekeraars zorgt ervoor dat zij de juiste verzekeraar kiezen voor jou. Een aantal toonaangevende verzekeraars waarmee we samenwerken zijn AIG, Amlin, Chubb, CNA Hardy, Ergo, Hiscox, HDI, Liberty, Markel en Zurich.Volg ons

Recente plaatsingen

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief om periodiek op de hoogte te blijven van het aanbod op ons platform.

Andere interessante plaatsingen

Over Venture Capital

Venture Capital verbindt investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest

Design by SDG Works

Scan de code