Er zijn weer nieuwe investeringsprofielen op VentureCapital.nl / PrivateEquity.nl

12 september 2021

Beste bedrijfsinvesteerder,

De vakantieperiode zit er weer op en het hoog seizoen in de investeringsmarkt staat voor de deur. Daarom is het weer de hoogste tijd voor de nieuwste investeringsprofielen op VentureCapital.nl. Met deze nieuwsbrief informeren wij jou over onze nieuwe profielen doorm een korte samenvatting van de startup en de link naar het volledige profiel op onze website.

Laat bij interesse jouw contactgegevens achter bij het profiel van jouw keuze of reageer op deze mail en neem zo vrijblijvend contact op met de desbetreffende aanbieder(s).

 

👉 De uitgelichte investeringsprofielen

Innovatief en uniek dekbedden concept

 

Benodigd Kapitaal: € 250.000,-
Fase: Seed
Sector: Groothandel

 

De ondernemer is 5 jaar geleden begonnen met de verkoop van dekbedovertrekken. De onderneming heeft een dekbedovertrek met rits ontworpen welke zowel B2B als B2C werd verkocht. Het opmaken van bedden kan door middel van het ontwikkelde product veel sneller en efficiënter. 

 

Door problemen met productie en een lekkage die niet door de verzekeraar werd vergoed is men in 2019 gestopt met de activiteiten. Op het hoogtepunt behaalde de ondernemer in Nederland een omzet van +/- €350.000,- per maand (in z’n eentje). De huidige ondernemers (incl. originele founder) hebben in onlangs besloten om weer van start te gaan. Gedurende de Corona-crisis is men internationaal gaan denken. Ze hebben een grote tender gewonnen vanuit de Qatarese overheid voor een bedrag van €12.800.000,-.

Original fast-growing International video content provider

 

Benodigd Kapitaal: € 250.000,-
Fase: Early Growth
Sector: B2C Software, Media, Reclame, Communicatie & Productie

 

This startup is a leading live streaming and subscriber video on demand provider offering authentic, originally African and international content to subscribers in Africa and the diaspora. The service offers premium content at an affordable price point as part of a bold agenda to democratize content in Africa.

 

Based in the Netherlands and founded by two young Africans with a deep understanding of the continent, the startup is poised to become a leading content provider in Africa and the diaspora. They already have over 140.000 users in Ghana only. Founding date: 23-11-2020. They also have a partnership with a media house in Ghana and are about to onboard 350.000+ of their customers in the first weeks of September. 

 

📣 Nieuwe investeringsprofielen!

Competitive gaming for everyone

Benodigd Kapitaal: € 2.000.000,-
Fase: Series A
Sector: Gaming

 

There are 2.7 billion gamers in the world. Did you know 400 million of these gamers want to win real prizes in games? Today, that’s only possible in eSports where just 25.000 gamers qualify to compete for grand prizes and fame. As one of Europe’s leading real-money skill gaming platforms, this startup’s goal is to become #1. Their business model is simple: player X entree fee €1,- and Player Y entree Fee €1,- thus then the gross revenue is €2,-. The price for the winner is €1,70 and the startup gets €0,30.

 

Lees / bekijk meer…

Het digitaal koppelen van leveranciers en verkooppunten

Benodigd Kapitaal: € 125.000,-
Fase: Pre-seed
Sector: Horeca en Retail

Deze startup verbindt leveranciers en verkooppunten digitaal, niet fysiek. 

De directe relatie tussen leverancier en verkooppunt bestaat uit een fysieke proces dat nog onvoldoende gedigitaliseerd is, en is daardoor traditioneel, inefficiënt en vooral eenzijdig. Vanuit de persoonlijke ervaringen van de founder weet hij hoe bedrijven (en verkooppunten) worstelen met deze micro relaties. Het is hoog tijd om hier wat aan te doen!

Lees / bekijk meer…

Het on- en offline kennisplatform voor alle vrouwen

Benodigd Kapitaal: € 400.000,-
Fase: Seed
Sector: B2C Software en Platform
 

Dit is het E-learning platform voor vrouwen in de categorieën: Carrière & Business, Health & Beauty, Home & Lifestyle, Pregnancy& Parenting. Lancering staat gepland voor Q4 2021. De oprichtster van deze startup werkt samen met ZZPers. De missie van dit bedrijf is het empoweren van vrouwen. Ze willen kennis creëren bij vrouwen zelf over hun eigen gezondheid, het bouwen van een carrière of om zich zelfverzekerd te laten voelen. Zo helpen zij vrouwen om in staat te zijn om de regie te hebben oven hun eigen leven.

 

Lees / bekijk meer…

De eerste immersive DJ experience van Nederland

Benodigd Kapitaal: € 150.000,- (co-investeerder)
Fase: Seed

Sector: Leisure en Horeca

Deze startup is gestart om hoogwaardige attractie concepten aan te bieden in binnensteden én evenementen centra. De eerste show is zal een dance music experience in Breda worden, te openen in het tweede kwartaal van 2022. In deze belevingsattractie ondergaan 45.000 bezoekers per jaar een unieke ervaring als top-DJ.

De experience maakt zowel voor de fysieke bezoekers als voor het digitale netwerk impact, door unieke content te genereren, die gedeeld wordt op social media en zorgt voor een continue stroom aan nieuwe bezoekers.

Lees / bekijk meer…

 

🔎 Co-founder / partner gezocht – aangeboden

Op VentureCapital.nl / PrivateEquity.nl is het ook mogelijk om een Co-Founder/partner te zoeken, of om jezelf aan te bieden als (investerende) Co-founder/partner, zie hiervoor Co-founder/partner gezocht en Co-founder/partner aangeboden.

 

💸 Investeerders 

Geef je investeringsvoorkeuren als investeerder aan ons door en wij houden je op de hoogte van nieuwe, passende investeringsprofielen.

Aanmelden van een zoekprofiel kan makkelijk en snel (1-2 minuten werk) via het hiervoor bedoelde investeerders zoekprofiel

 

👋 Investeerdersmeeting – Pitch je bedrijf 🚀 

Eens in de twee weken op woensdag om 11.00 uur hosten wij de ‘Investeerdersmeeting – Pitch je bedrijf 🚀‘ op Clubhouse 👋 De eerst volgende investeerdersmeeting is op 8 september 2021. 

 

We nodigen diverse interessante gasten uit, delen informatie en ondernemers zullen hun bedrijf pitchen. Luister mee en krijg de mogelijkheid om deel te nemen en vragen te stellen om zo je netwerk en kennis te vergroten.

 

Heb je nog geen toegang de Clubhouse app? Laat het ons dan graag weten, we hebben uitnodigingen beschikbaar! 

 

⭐️ Informatie en partners 

Wil ook jij meer te weten komen over de onderwerpen rondom private equity en venture capital? Zie hiervoor onze informatiepagina met interessante artikelen, begrippen, blogs, etc. 

VentureCapital.nl is enkel een matchmakingplatform tussen ondernemers en investeerders. Wens jij als ondernemer of investeerder echter meer hulp op bepaalde vlakken? Neem dan contact op met één van onze partners voor verdere hulp bij diensten die gerelateerd zijn aan het ophalen van funding, het investeren in bedrijven of het distribueren van de opgehaalde funding.

Wil jij misschien ook als partner vermeld worden op onze partnerpagina’s? Dat kan! Neem dan contact met ons op voor een gratis vermelding

 

👑 Ondernemers

Ondernemers bieden wij de mogelijkheid om hun investeringspropositie op volledige ‘No Cure No Pay’ basis te plaatsen op het platform – VentureCapital.nl / PrivateEquity.nl. Deze ideale manier geeft je als ondernemer optimale exposure en traffic zonder voorafgaande kosten. Enkel bij een door ons gerealiseerde investering berekenen wij 2% commissie voor de matchmaking.

Ook bieden wij optioneel de mogelijkheid om je investeringsprofiel extra te promoten om zo nog meer onder de aandacht te komen van potentiele investeerders. We informeren je hier graag verder over!

Tip: Volledig ingevulde proposities krijgen meer reacties van mogelijke investeerders, probeer hierom het profiel zo compleet mogelijk in te vullen.

 

Vragen? Neem contact met ons op via info@venturecapital.nlVolg ons

Recente plaatsingen

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief om periodiek op de hoogte te blijven van het aanbod op ons platform.

Andere interessante plaatsingen

Over Venture Capital

Venture Capital verbindt investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest

Design by SDG Works

Scan de code