Worlds most versatile messenger

30 augustus 2023

Benodigd kapitaal

€ 1.500.000,-

Maandelijkse omzet

€ 0,-

Minimale ticketsize

€ 100.000,-

Sector(en)

B2B-Software, Onderwijs, Platform, SaaS, Zakelijke-dienstverlening

Messaging waar innovatie en verbinding samenkomen! Met dit bedrijf streven we ernaar om de manier waarop mensen communiceren en zaken doen te transformeren door middel van geavanceerde technologie en ongeëvenaarde service. Als vooraanstaand technologiebedrijf specialiseren we ons in het leveren van hoogwaardige, gebruiksvriendelijke communicatieoplossingen die de grenzen van mogelijkheden verleggen.

Onze passie voor vooruitgang drijft ons om voortdurend te streven naar nieuwe en creatieve manieren om de communicatie-ervaring te verbeteren. Of het nu gaat om het ontwikkelen van baanbrekende chatplatforms, samenwerkingstools of andere digitale oplossingen, we zetten ons in voor ongeëvenaarde kwaliteit en prestaties.

Wat dit bedrijf echt onderscheidt, is ons toegewijde team van experts die gedreven worden door innovatie en klantgerichtheid. We geloven in het opbouwen van duurzame relaties met onze klanten, waarbij we niet alleen oplossingen bieden, maar ook partnerschappen aangaan om zakelijk succes te stimuleren.

Dus, of u nu op zoek bent naar een naadloze manier om te communiceren, samen te werken of uw bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen, wij staan voor u klaar. Sluit u aan bij ons in de reis naar een beter verbonden toekomst.

Business model:

 1. Abonnementsmodel: Dit bedrijf kan abonnementen aanbieden aan klanten voor toegang tot hun communicatie- en samenwerkingsplatform. Verschillende abonnementsniveaus kunnen verschillende functies en mogelijkheden bevatten, waardoor klanten kunnen kiezen op basis van hun behoeften.
 2. Freemium-model: Dit bedrijf kan een freemium-model hanteren waarbij een basisversie van hun platform gratis beschikbaar is voor een breed publiek, terwijl geavanceerde functies en extra capaciteiten tegen betaling beschikbaar worden gesteld.
 3. Enterprise-licenties: Voor grotere bedrijven en organisaties kan het bedrijf speciale enterprise-licenties aanbieden die op maat gemaakte oplossingen, geavanceerde beveiliging en grootschalige implementatiemogelijkheden omvatten.
 4. Eenmalige aankopen: Naast abonnementen kunnen er eenmalige aankoopopties zijn voor specifieke functies of add-ons die klanten kunnen toevoegen aan hun basispakket.
 5. White-label oplossingen: Het bedrijf kan white-label oplossingen aanbieden, waarbij andere bedrijven of organisaties hun communicatieplatform kunnen aanpassen en opnieuw kunnen labelen met de branding van hun eigen merk.
 6. Premium ondersteuning: Voor klanten die behoefte hebben aan extra ondersteuning en begeleiding, kunnen we premium ondersteuningspakketten aanbieden tegen een meerprijs.
 7. Integraties en API-toegang: Ons bedrijf kan toegang tot hun API’s en integratiemogelijkheden aanbieden aan ontwikkelaars en bedrijven die hun platform willen integreren met andere tools en systemen.
 8. Consulting en training: Naast technologische oplossingen kunnen we consultancy- en trainingsdiensten aanbieden om klanten te helpen bij het optimaliseren van hun communicatieprocessen en het benutten van het volledige potentieel van het platform.

USP’s:

 • Geavanceerde Technologie: Onze service onderscheidt zich door het gebruik van geavanceerde technologieën om hoogwaardige communicatie- en samenwerkingsoplossingen te bieden. Onze producten zijn gebaseerd op cutting-edge technologieën die zorgen voor betrouwbaarheid, prestaties en veiligheid
 • Gebruiksvriendelijkheid: Onze producten zijn ontworpen met de gebruiker in gedachten. We leggen de nadruk op intuïtieve interfaces en eenvoudige navigatie, waardoor zelfs technologisch minder ervaren gebruikers gemakkelijk kunnen profiteren van onze oplossingen.
 • Maatwerkopties: We begrijpen dat elk bedrijf unieke behoeften heeft. Daarom bieden we flexibele maatwerkopties die kunnen worden aangepast aan de specifieke vereisten van onze klanten. Of het nu gaat om functies, integraties of branding, wij passen on aan aan uw visie.
 • Betrouwbaarheid en Stabiliteit: Betrouwbaarheid is essentieel in de zakelijke wereld. Het bedrijf staat bekend om zijn robuuste infrastructuur en onberispelijke uptime, waardoor klanten op ons kunnen vertrouwen voor naadloze communicatie en samenwerking.
 • Geavanceerde Beveiliging: We nemen beveiliging serieus. De service integreert geavanceerde beveiligingsmaatregelen om gegevens en communicatie te beschermen tegen bedreigingen. Uw privacy en veiligheid zijn onze prioriteit.
 • Responsieve Ondersteuning: Ons toegewijde klantenserviceteam staat altijd klaar om te helpen. We bieden snelle en responsieve ondersteuning om eventuele vragen of problemen van onze klanten op te lossen.
 • Innovatiegericht: Ons bedrijf blijft voortdurend innoveren om voorop te blijven lopen in de snel veranderende technologische wereld. We werken voortdurend aan het ontwikkelen van nieuwe functies en oplossingen die aansluiten bij de evoluerende behoeften van onze klanten.
 • Partnerschap en Samenwerking: We zien onze klanten als partners in succes. Wij bouwen duurzame relaties op en werkt nauw samen met klanten om te begrijpen wat ze nodig hebben en hen te ondersteunen bij het bereiken van hun doelen.

Investeringsbehoefte:

 • Development: 500-900k
 • Marketing: 150.000-250k
 • Operation: 100.000-250k

Ervaring founder(s):

 • Al ruim 25 jaar ondernemer
 • Opzetten van netwerken en infrastructuur
 • Programmeren in Python, Java, VB, JavaScript en C.
 • Talen: Duits, Frans, Engels, Nederlands en wat Russisch.

Overige relevante informatie:

Het bedrijf biedt op dit moment haar clients gratis aan in de Apple Store en de Google Play Store. Ook is er een web variant die op elk platform en de meeste webbrowsers draait. De service heeft ongeveer 120.000 actieve dagelijkse gebruikers en ongeveer 2 miljoen downloads behaald in de Google Play Store.

"*" geeft vereiste velden aan

Interesse? Wij verbinden je graag!

Naam*
Nieuwsbrief

Volg ons

Recente plaatsingen

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief om periodiek op de hoogte te blijven van het aanbod op ons platform.

Kenmerken

Type klant:

B2B en B2C

Sector(en):

B2B-Software, Onderwijs, Platform, SaaS, Zakelijke-dienstverlening

Bedrijfsfase:

Seed

Aantal huidige werknemers:

1

Aantal founders:

1

Gewenst type investeerder(s):

Angel Investor, Venture Capital, Private-Equity, Strategische-Investeerder

Benodigd kapitaal:

€ 1.500.000,-

Reeds toegezegde financiering:

€ 0,-

Minimale ticketsize:

€ 100.000,-

Maandelijkse omzet:

€ 0,-

Omzet (prognose) komende 12 maanden:

€ 0,-

Omzet (prognose) maand 13 – 24:

€ 0,-

Maandelijkse kosten:

€ 500,-

Andere interessante plaatsingen

De rolstoel opnieuw uitgevonden

De rolstoel opnieuw uitgevonden

Benodigd Kapitaal: € 630.000,-
Maandelijkse Omzet: € 30.000,-
Sector(en): Consumentengoederen, Health, Mobility

De onderneming is sinds 2018 een start-up in mobiliteitshulpmiddelen voor ouderen en mensen met een mobiliteitsbeperking. Wij hebben het onze missi...
Lees meer

Over Venture Capital

Venture Capital verbindt investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest

Design by SDG Works

Scan de code