Infographic VentureCapital.nl Q1 en Q2 2021

13 september 2021

Hieronder is de infographic te vinden van de kern cijfers van VentureCapital.nl en haar startups. Er staan momenteel meer dan 150 (!) startups op ons platform en wij zijn trots dat al deze mooie ondernemingen zich hebben aangesloten bij VentureCapital.nl. 

Wij hebben onze startups bekeken op drie verschillende niveau’s: sector, fase en kapitaalbehoefte. We vinden het belangrijk om in beeld te krijgen wat de meest populaire sectoren zijn, in welke fase de startups zich voornamelijk bevinden en hoeveel kapitaal zij zoeken via VentureCapital.nl. Ook is het interessant om te zien hoe dit zich ontwikkelt over het jaar 2021. Je ziet dat Software de meest populaire sector is op VentureCapital.nl, ook is duidelijk zichtbaar dat de meeste startups zich in de Seed of Early Growth fase bevinden. Verder zien we dat qua kapitaalbehoefte er erg veel variatie is. Logisch bij de meest populaire fases, ligt de kapitaalbehoefte veelal niet hoger dan +/- 600.000 EUR.

Wil jij nou ook bij één van de startups horen op het platform? Meld je dan snel aan via ons ondernemersformulier. Of ben jij als investeerder benieuwd geraakt naar wat al deze startups in deze verschillende sectoren precies doen? Neem gauw een kijkje op onze marktplaats en laat bij interesse vrijblijvend je gegevens achter bij de desbetreffende startup.

VentureCapital.nl

Volg ons

Recente plaatsingen

Andere interessante plaatsingen

De webshop met absurde kortingen

De webshop met absurde kortingen

Dit is een webshop waarbij je absurd hoge kortingen kunt winnen op gekozen producten uit je winkelmandje. Net als de...

Over Venture Capital

Venture Capital verbindt investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest

Design by SDG Works

Scan de code