Op zoek naar bedrijfskapitaal?

Maak vrijblijvend een bedrijfsprofiel aan en laat investeerders weten dat jij op zoek bent (click here for the English page).

Dé volgende zakelijke stap

Iedere organisatie moet ontwikkelen of nieuwe kansen openbreken. Hiervoor zijn er in onze ogen enkele facetten vereist: kapitaal, informatie en advies.  Door jouw bedrijf te verbinden met een investeerder, te ondersteunen en te voorzien met de juiste informatie maken wij het mogelijk om jou naar de volgende stap van je organisatie te brengen.

Ben je niet direct op zoek naar een investeerder maar ben je op zoek naar een co-founder/partner voor jouw onderneming? Bekijk dan onze Co-founder/partner gezocht pagina voor plaatsing van een dergelijk profiel.

Hoe werkt het matching proces?

Plaats jouw profiel makkelijk en snel door aanmelding via het aanmeldformulier op VentureCapital.nl / PrivateEquity.nl. Na akkoord op de presentatie melden wij deze aan en sturen deze toe aan de ingeschreven investeerders. Reacties sturen wij één op één aan je door waarna je contact met de geïnteresseerde investeerder(s) kan opnemen. Aan de plaatsing, de mailing en het doorsturen van de reacties zijn geen kosten verbonden, enkel bij een gerealiseerde investering aan een door ons aangebrachte investeerder berekenen wij een commissie van slechts 2,5% (met een minimum van € 2.000,- ex. btw). Het plaform faciliteert enkel het matchingproces, volledig No Cure No Pay basis! 

Hoeveel kost een matching?

Zoeken naar een investeerder via de site is gratis en enkel bij een gerealiseerde investering door een investeerder zoals door ons aangebracht berekenen wij 2,5% commissie (met een minimum van € 2.000,- ex. btw). Is extra hulp gewenst dan bekijken en bespreken wij de mogelijkheden graag verder met je en brengen we je graag in contact met onze partners. Neem graag vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden in jouw situatie. Wij helpen graag verder! 

Is een plaatsing gratis?

Plaatsing op VentureCapital.nl / PrivateEquity.nl is gratis volgens het No Cure No Pay principe. Pas wanneer een door ons aangebrachte investeerder overgaat tot een investering in jouw bedrijf hanteren wij een vergoeding (2,5% ex. btw, met een minimum van € 2.000,- ex. btw). Neem voor advies en de verdere mogelijkheden contact met ons op zodat wij vrijblijvend mee kunnen denken en een voorstel kunnen doen.

Aanvullend op een basisplaatsing bestaat de keuze van aanvullende promotie, de mogelijkheden zijn hier te vinden zijn. Deze pakketten zijn optioneel en aanvullend op een no cure no pay basis plaatsing. 

Ondernemers en investeerders gingen jou voor, bekijk hun plaatsingen ter inspiratie!

Plaats gratis jouw anonieme bedrijfsprofiel

Met de onderstaande ingevulde bedrijfsgegevens maken wij een investeringspropropositie op. Let daarbij op de volgende punten:

– Wij gebruiken de aangeleverde informatie uit het onderstaande formulier; vul deze graag secuur en volledig in.

– Plaatsing op VentureCapital.nl is anoniem. Vul onderstaand formulier anoniem en als 3e persoonsvorm in (inclusief bedrijfsfoto).

– Check na het invullen van het desbetreffende kopje onze help tekst als controle!

 

R

100% No Cure No Pay

Voor het plaatsen van een bedrijfsprofiel betaal je geen geld. Dus geen onduidelijkheid over niet behaalde resultaten. Wij verdienen pas na resultaat.

R

Een match die past

Matchen is niet altijd centraal op kapitaal. Naast dit facet is het belangrijk dat een investeerder aansluit op expertise en dat deze jouw bedrijf kan ondersteunen. 

BASIS PLAATSING

0

excl. btw

SHORTLIST

399

excl. btw

PROMOTIE

399

excl. btw

PROMOTIE PLUS

599

excl. btw

Anonieme plaatsing website

Plaatsing Facebook en LinkedIn groep

Individuele mailing aan best passende ingeschreven investeerders

Mailing aan actieve passende investeerders

1 keer als uitgelicht in de nieuwsbrief

Eén maand als uitgelicht op de website

Advies bij opstellen van jouw investeringspropositie

Adverteren op twee externe sites

Venture Capital Referenties

Benieuwd wat gebruikers van ons platform en van onze service vinden? Bekijk de onderstaande link voor onze referenties. Het volgende overzicht is een selectie van partijen die zijn gefund door gebruik te maken van onze service.

Nocto
Jogo
Stippl
Alarmed
Tann Team

Venture Capital Partners

Wij werken samen met diverse partners die op andere vlakken verder kunnen helpen. Bekijk de Venture Capital partners en neem voor meer informatie en/of hulp vrijblijvend contact met ze op. 

Venture capital partner
Venture Capital
Venture Capital Nederland
business Angels
Scan de code