fbpx

Op zoek naar bedrijfskapitaal?

Maak vrijblijvend een bedrijfsprofiel aan en laat investeerders weten dat jij op zoek bent. 

Dé volgende zakelijke stap

Iedere organisatie moet ontwikkelen of nieuwe kansen openbreken. Hiervoor zijn er in onze ogen enkele facetten vereist: Kapitaal, informatie en advies.  Door jouw bedrijf te verbinden met een investeerder, te ondersteunen en te voorzien met de juiste informatie maken wij het mogelijk om jou naar de volgende stap van je organisatie te brengen.  

Hoe werkt het matching proces?

Een basis plaatsing, een vermelding van jouw profiel op VentureCapital.nl, is geheel gratis. Reacties via de site sturen wij één op één door waarna je contact met de geïnteresseerde investeerder(s) kan opnemen. Hier zijn geen kosten aan verbonden!

Hoeveel kost een matching?

Iedere matching, bedrijf of investeerder is anders. Zoeken naar een investeerder via de site is gratis. Is extra hulp van onze experts gewenst dan bekijken en bespreken wij de mogelijkheden graag verder met je. Neem graag vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden in jouw situatie. Wij helpen graag bij een actieve matching.

Is een plaatsting écht gratis?

Een plaatsing op VentureCapital.nl is 100% gratis. Pas wanneer het gewenst is dat wij jou actief helpen bij het zoeken naar een investeerder hanteren wij een vergoeding bij een geslaagde match. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op zodat wij vrijblijvend mee kunnen denken en een voorstel kunnen doen.

Ondernemers en investeerders gingen jou voor, bekijk hun plaatsingen

Plaats gratis jouw bedrijfsprofiel

Vrijblijvend jouw bedrijfsprofiel plaatsen in een omgeving van andere ondernemers, investeerders en advies gerichte experts. Hier zijn geen kosten aan verbonden, onze plaatsingen zijn gericht op de beste resultaten voor jouw bedrijf.

R

100% gratis

Voor het plaatsen van een bedrijfsprofiel betaal je geen geld. Dus geen onduidelijkheid over niet opgeleverde diensten. Wij verdienen pas na resultaat.

R

Een match die past

Matchen is niet altijd centraal op kapitaal. Naast dit facet is het belangrijk dat een investeerder aansluit op expertise en hoe zij jouw bedrijf kunnen ondersteunen. 

Over Venture Capital

Venture Capital verbind investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor ontstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Tel: 030-300.32.27

info@venturecapital.nl

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest