Nieuwe profielen / VentureCapital.nl – PrivateEquity.nl

24 september 2020

VentureCapital.nl update

Wederom diverse nieuwe proposities op VentureCapital / PrivateEquity.nl zoals we deze hieronder aan je kunnen voorleggen. Laat bij interesse in een van de profielen je contactgegevens achter zodat we je in direct contact kunnen brengen met de betreffende ondernemer(s).

 

Uitgelicht profiel

Covid-19 Test Centre Start-up

De huidige situatie van Covid-19 heeft de ondernemers achter deze start up aan het denken gezet. De overheid komt op korte termijn tegen limieten aan waardoor Corona testlijnen, testlocaties, en testcapaciteiten overbelast raken. Het is dus van groot belang dat er actie wordt ondernomen.

 Lees / bekijk meer…

 

 

Nieuwe profielen

European Social Network

Follow is een nieuw sociaal netwerk voor reizen en lokale ervaringen. Een video platform als TikTok of ‘Instagram reels’ maar dan met shoppable content (social commerce). Raak geïnspireerd in de video feed en boek de ervaringen rechtstreeks op ons platform.

Lees / bekijk meer…

Online marktplaats voor VR livestreams en conferenties

Beemup is een online marktplaats waar bedrijven hyperrealistische virtuele lezingen, conferenties en paneldiscussies met topsprekers kunnen boeken en live streamen. Sprekers gebruiken bij een virtual talk via Beemup VR en zijn zichtbaar op het podium als hun eigen levensechte avatar.

Lees / bekijk meer…

Life Science Consultancy

Bronsing Life Science Consultancy B.V. (i.o.) richt zich op het verlenen van advieswerkzaamheden op het gebied van de ontwikkeling van geneesmiddelen voor de Europese markt.

Lees / bekijk meer…

Project Doloris – Maze and Rooftopbar

DOKKZ, a subscription-based SaaS application that enables users to easily create trusted digital documents that can be easily validated by anyone, anytime and anywhere.

Lees / bekijk meer…

Persoonlijk hulpmiddel in 1,5-meter maatschappij

Anti Virus Sound Bubble is een klein draagbaar apparaatje wat middels ultrasoon geluid de afstand meet tussen personen met een nauwkeurigheid van 1 cm (gepatenteerd).

Lees / bekijk meer…

Community of Agriculture Resources

SkyFarms is a community of open-source SMART agriculture resources that allows consumers to become food citizens by matching local empty spaces with opportunities for new crops.

Lees / bekijk meer…

 

 

 

 

 

Geef je investeringsvoorkeuren aan ons door:

Geef je jouw voorkeuren als investeerder ook aan ons door? Op deze manier kunnen we je nog beter op de hoogte stellen van passende proposities!

Aanmelden kan makkelijk en snel (1-2 min) via het hiervoor bedoelde zoekformulier.

 

 

 

 

 

 

Aanvullende dienstverlening om meer investeerders te bereiken

Wij bieden ondernemers de mogelijkheid om de investeringspropositie actief onder de aandacht te brengen bij meer investeerders. Naast gratis exposure en traffic helpen wij graag, op een actieve basis, met het zoeken naar de juiste investeerders. Neem voor de mogelijkheden van deze aanvullende dienstverlening contact met ons op.

Interesse in dit profiel?

Reageer op dit profiel en vele andere


Volg ons

Recente plaatsingen

No nonsense holding met buy and build ambities

No nonsense holding met buy and build ambities

Benodigd Kapitaal: € 150.000,-
Maandelijkse Omzet: € 0,-
Sector(en): Consumentengoederen, Groothandel, Logistiek, Retail, Vastgoed, Zakelijke dienstverlening

De holding (in oprichting) wordt een toonaangevende holding die zich richt op het beheer en de investeringen in verschillende bedrijven binnen uiteenl...
Lees meer

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief om periodiek op de hoogte te blijven van het aanbod op ons platform.

Andere interessante plaatsingen

Over Venture Capital

Venture Capital verbindt investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest

Design by SDG Works

Scan de code