Co-founder / partner aangeboden

Ben je op zoek naar een co-founder / partner rol in een onderneming? Laat hieronder je profiel achter en wij proberen je te matchen! 

Co-founder / partner aangeboden

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en op zoek naar een co-founder / partner rol bij een onderneming? Deze vraag komt regelmatig voorbij en zodoende helpen wij jou ook graag bij dergelijke matches! Vul onderstaande formulier in en we brengen je graag vrijblijvend op de hoogte van mogelijkheden die voorbij komen.

Hoe werkt het matching proces?

Een co-founder / partner aangeboden plaatsing op VentureCapital.nl is geheel gratis. Reacties via de site sturen wij één op één door waarna je contact met de geïnteresseerde ondernemer(s) kan opnemen. Hier zijn geen kosten aan verbonden, wij worden betaald door de ondernemer (op no cure no pay basis)!

Hoeveel kost een matching?

Iedere matching, bedrijf of investeerder is anders. Het aanbieden en zoeken naar een co-founder/partner positie via het platform is gratis. Wij helpen graag bij een actieve matching.

Is een zoekprofiel écht gratis?

Plaatsing van een co-founder/partner profiel op VentureCapital.nl is 100% gratis. Uiteraard is het ook mogelijk dat we het niet publiceren en enkel discreet noteren in ons systeem om je zo goed mogelijk, nieuwe proposities toe te kunnen zenden. Geef dit graag aan ons door in onderstaande formmulier.

Ondernemers en investeerders gingen jou voor, bekijk hun plaatsingen

Geef jouw profiel hieronder op

Vrijblijvend jouw profiel aan ons doorgeven kan makkelijk en snel via onderstaande formulier. Wij houden je vervolgens op de hoogte van passende profielen zoals we deze vervolgens door kunnen sturen. Hieraan zitten geen kosten verbonden, onze kosten berekenen wij (op no cure no pay basis) aan de kant van de ondernemer.

R

100% gratis

Voor het plaatsen van een zoekprofiel betaal je geen geld. Dus geen onduidelijkheid over niet geleverde diensten. Wij verdienen pas na resultaat.

R

Een match die past

Matchen is niet altijd centraal op kapitaal. Naast dit facet is het belangrijk dat een organisatie aansluit op expertise en hoe zij jouw bedrijf kunnen ondersteunen.

Venture Capital Partners

Heb je hulp nodig bij het fundrais traject, bijvoorbeeld bij het waarderen van een onderneming waarin je wilt investeren, of bij de beoordeling/opstellen van investeringsovereenkomsten? Wij werken samen met diverse partners die je tijdens het financieringsproces kunnen bijstaan.

Bekijk hier de partners van VentureCapital.nl en neem vrijblijvend contact met ze op.

Venture capital partner
Venture Capital
Venture Capital Nederland
business Angels

Over Venture Capital

VentureCapital.nl verbindt investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om periodiek op de hoogte te blijven van het aanbod op onze website.

© VentureCapital.nl B.V. | Design by SDG Works

Scan de code