Online Boodschappen Bezorgdienst

22 september 2020

DoorSpoon is een boodschappen bezorgdienst waar klanten online boodschappen kunnen bestellen van alle lokale supermarkten tegelijk. Bijvoorbeeld van de AH, Jumbo, Aldi, PLUS, Kruidvat, en meer. Gewoon in 1 bestelling. De boodschappen kunnen binnen een uur of later dezelfde dag bij de klant worden thuisbezorgd. Onze freelance on-demand Shopper-Koeriers doen de boodschappen in de winkels namens de klant, en bezorgen deze direct daarna bij de klant thuis af. Desnoods helemaal tot in de keuken. DoorSpoon.com is een website en app.

Benodigd Kapitaal:

€75000

Gewenst type investeerder:

Angel investor ; Adviseur

Gewenste eigenschappen / competenties die je zoekt in een investeerder:

Ervaring in diverse investeringsrondes, verdienmodellen, opschalen, netwerk, team opbouw, startup naar scale-up ervaring, retail, food,

Sector:

B2C Software ; E-Commerce; Logistiek; Food; Retail

In welke fase bevindt de organisatie zich?:

Pre-seed

Omzet (Historisch & Prognose):

Lancering is op 1-10-2020

Investeringsbehoefte:

Lancering in 8 steden met de bijhorende marketing kosten, operationele kosten en het aannemen van 2 key executives en stagiaires, Minimum salaris voor founding team-members.

Aantal founders:

3

Aantal werknemers:

1-5

Overige relevante informatie:

Succesvolle pilot gedaan met de eerste MVP versie aan het begin van de COVID-19 crisis. Behoefte blijkt niet alleen in de drukke steden maar vooral landelijk te liggen. Nu strategische partnerschap met PostNL aangegaan om in 1 keer heel Nederland en België onze dienst te kunnen bieden.

Interesse? Wij verbinden je graag

15 + 15 =

Volg ons

Recente plaatsingen

Angel investor voor ondernemerschap en groei

Angel investor voor ondernemerschap en groei

Type investeerder: Angel investor Sector: Groothandel; Bouw & Installatie; Horeca; Zakelijke dienstverlening; Consumentengoederen In welke fase dient de onderneming waarin geïnvesteerd wordt zich te bevinden: Pre-seed; Seed; Early Growth; Series A Het minimaal te...

Lees meer

Andere interessante plaatsingen 

Ervaren Angel investeerder

Ervaren Angel investeerder

Type investeerder: Angel investor Sector: B2B Software; B2C Software; ICT; Energy; E-Commerce; Food; Bouw &...

Over Venture Capital

Venture Capital verbind investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest