Back to nature

12 mei 2020

Dit profiel is niet meer beschikbaar

Reageren op dit profiel is op dit moment niet mogelijk.

“Polder Nest” (grond en woning) ligt op een zeer bijzondere plek in hartje Nederland. Ideaal gelegen op minder dan 40 minuten rijden van alle grote steden en dichtbij de luchthavens en zo zal Polder Nest een plek zijn voor mensen om toegang te krijgen tot hun ware natuur.

De boerderij zelf zal een grote ontwikkeling ondergaan om het oudste deel van de boerderij in zijn oude glorie te brengen – en samen met architecten – biodiversiteitsspecialisten wordt het een ​​ongelooflijke, inspirerende, creatieve hub.

De ruimte zelf zal meerdere creatieve ruimtes hebben om onderwijs, creativiteit, cursussen en samenwerking mogelijk te maken in al het hart gestuurde werk dat plaatsvindt in Nederland, Europa en partners over de hele wereld. En misschien wel het belangrijkste: dit wordt een ruimte met open deuren voor kinderen, onze toekomstige leiders.

PolderNest is op zoek naar één of meerdere investeerders om dit plan werkelijkheid te kunnen maken. Wilt u meer te weten komen neem dan contact op. 

Volg ons

Recente plaatsingen

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief om periodiek op de hoogte te blijven van het aanbod op ons platform.

Andere interessante plaatsingen

Over Venture Capital

Venture Capital verbindt investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest

Design by SDG Works

Scan de code