Online zorgaanbieder

18 juli 2020

Dit profiel is niet meer beschikbaar

Reageren op dit profiel is op dit moment niet mogelijk.

Een digitale zorgaanbieder die zich richt op eHealth en andere online zorgprogramma’s is op zoek naar investeerders die kunnen helpen om winstgevende groei te realiseren. Dit is een startend bedrijf met aantrekkelijke toekomstperspectieven.

Dit startende bedrijf gebruikt de meest innovatieve oplossingen om een compleet programma voor geestelijke gezondheidszorg te bieden, gericht op burn-out, depressie en angststoornissen. Het bedrijf werkt 100% online. Alleen al in Nederland staan meer dan 90.000 patiënten op de wachtlijst voor geestelijke gezondheidszorg. De Nederlandse overheid en verzekeringsmaatschappijen willen online gezondheidszorg om verschillende redenen motiveren.

Dit is een aantrekkelijke blue ocean opportunity voor een bedrijf dat op dit gebied een hoogwaardige online service biedt. Het bedrijf speelt in op het verborgen arbeidsmarktpotentieel voor psychologen en psychiaters die liever online werken vanuit huis, wat een snelle groei mogelijk maakt. Het bedrijf is eenvoudig schaalbaar en combineert een hoogwaardige service met een aanzienlijk kostenvoordeel.

Centrale locatie in Nederland. De locatie is minder relevant aangezien de onderneming volledig online werkt. De zorg-professionals werken vanuit huis.

Omvang van de onderneming             

We verwachten dat het bedrijf zal groeien van 500.000 – 750.000 euro in 2020 naar 10 miljoen in het vijfde jaar met een aantrekkelijke EBITDA van 20%.

Market

Consumenten en business markt segmenten voor diverse geestelijke aandoeningen. Consumenten ontvangen een vergoeding van de Nederlandse zorgverzekeraars voor behandeling van angst- en depressieve stoornissen. Burn-out behandeling wordt betaald door de werkgever of door de client zelf.

Funding propositie

We zoeken investeerders die;

  • De business visie delen
  • feedback willen geven op strategie
  • kunnen helpen om op te schalen
  • eventueel een relevant netwerk of relevante kennis hebben
  • en natuurlijk willen helpen met financiering van de groeiplannen

De financieringsbehoefte (hoofdzakelijk voor werkkapitaal) is €250.000, opgebouwd als volgt: €100.000 equity (of een converteerbare lening) gecombineerd met een €150.000 bullet lening.  

We bieden een aandeel van 12% in de onderneming voor de equity investering.

Volg ons

Recente plaatsingen

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief om periodiek op de hoogte te blijven van het aanbod op ons platform.

Andere interessante plaatsingen

De rolstoel opnieuw uitgevonden

De rolstoel opnieuw uitgevonden

Benodigd Kapitaal: € 630.000,-
Maandelijkse Omzet: € 30.000,-
Sector(en): Consumentengoederen, Health, Mobility

De onderneming is sinds 2018 een start-up in mobiliteitshulpmiddelen voor ouderen en mensen met een mobiliteitsbeperking. Wij hebben het onze missi...
Lees meer

Over Venture Capital

Venture Capital verbindt investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest

Design by SDG Works

Scan de code