Help grow your business by connecting with your audience

27 januari 2021

Als nieuwe speler op de markt wil je gezien worden, impact maken en je product of dienst aanbieden. Maar hoe doe je dat? Er zijn immers zoveel merken en aanbieders, zoveel afleiding voor jouw doelgroep.

Deze partner van VentureCapital.nl helpt je hierbij. Speciaal opgezet voor startups en scale-ups met ambitie. Deze partner is een service die je helpt je merk te lanceren en nieuwe markten te veroveren.
Door middel van korte energieke design sprints wordt er tot de kern van jouw onderneming gekomen en wordt deze vertaald naar een unieke huisstijl en tone-of-voice. De partner brengt jullie doelgroep en concurrenten in kaart om met een gerichte focus jouw dienst of product op een unieke en onderscheidende wijze aan te kunnen bieden.

De huisstijl vertaalt de partner naar een custom website die op krachtige wijze je verhaal communiceert. Heb je daarnaast behoefte aan een overtuigende en mooie Sales Deck om investors aan te trekken? Of ben je juist opzoek naar tools om via Social Media je product of dienst uit te dragen? Deze partner biedt een flexibel pakket aan dat aansluit bij jouw wensen.

Het proces is efficiënt, energiek en betrokken. Ze werken volgens een beproefd stappenplan en tegen een vaste prijs, zodat je altijd precies weet waar je aan toe bent.

De partner is ontwikkeld door branding en design Studio TIN uit Amsterdam en bestaat uit een multidisciplinair team van designers, developers en strategen.Volg ons

Recente plaatsingen

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief om periodiek op de hoogte te blijven van het aanbod op ons platform.

Andere interessante plaatsingen

Over Venture Capital

Venture Capital verbindt investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest

Design by SDG Works

Scan de code