Corporate Finance Partners

Corporate finance partners

Heeft jouw onderneming begeleiding nodig bij het financieringstraject, dan kun je terecht bij een van onze corporate finance partners.

Zij helpen je bij het voorbereiden van een financieringsaanvraag, het zoeken en benaderen van potentiele investeerders en begeleiden bij het onderhandelen over de financieringsvoorwaarden.

Daarnaast kunnen zij je ook adviseren over Employee Stock Option plans, waarbij je jouw key personeel kunt behouden voor de organisatie.

Heb je begeleiding nodig bij jouw financieringsaanvraag, neem dan contact op met één van de onderstaande Corporate Finance Partners.

Wil je ook als partner vermeld worden op VentureCapital.nl? Dat kan middels een gratis vermelding! 

Laat hieronder de bedrijfsgegevens achter we nemen contact met je op over een vermelding waarmee je op no cure no pay basis leads van ons kunt ontvangen.

Onze Corporate Finance partners:

Ondernemingsplannen

Ondernemingsplannen

Ben jij een (startende) ondernemer die opzoek is naar ondersteuning bij het ontwikkelen van een ondernemingsplan?  Deze partner van VentureCapital.nl is een ervaren specialist in het leveren van een volledig op maat geschreven ondernemersplan. Zij helpen jaarlijks...

Purpose gedreven startup incubator

Purpose gedreven startup incubator

Deze partner van VentureCapital.nl is een purpose gedreven startup incubator. Bij het ontwikkelen van je startup heb je veel uitdagingen. Sales, funding, roadmaps, zelf ontwikkelen of werken met een partner, juridische vraagstukken, werving personeel en marketing. Je...

Corporate Finance & Strategy

Corporate Finance & Strategy

Deze partner van VentureCapital.nl heeft een groot netwerk van binnen- en buitenlandse venture capital, angels en vreemd vermogen financiers die zich specifiek richten op Startups en Scaleups. De mensen achter organisatie hebben de kennis en ervaring om je volledig te...

Scan de code