Oud-ondernemer opzoek naar nieuwe uitdaging

6 mei 2021

Sector:

B2B Software; B2C Software; Groothandel; E-Commerce; Logistiek; Food; Retail; Overige; Health; Consumentengoederen; Productie; Gaming

In welke fase dient de onderneming zich te bevinden:

Pre-seed; Seed; Early Growth; Series A

Te bieden competenties:

Ondernemend, creatief, oplossingsgericht, positief, financieel onderlegd, bedrijfskundig geschoold.

 

Aantal jaar ervaring:

10+

 

Overige relevante informatie:

Oud-ondernemer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging bij een onderneming met potentie. Hij werkt graag mee en is ook niet bang om zijn mouwen op te stropen.

Vorig jaar zijn onderneming verkocht en nu tijdelijk in dienstverband waarbij hij merkt dat zijn ondernemersbloed toch blijft stromen. De onderneming was gericht in de feed sector en actief in heel Europa. Logistiek, administratie en inkoop waren zijn dagelijkse activiteiten.

Hij komt graag in contact met ambiteuze ondernemers die op zoek zijn naar iemand met ervaring in logistiek, bedrijfsprocessen en een positieve mindset.

Interesse? Wij verbinden je graag

Volg ons

Recente plaatsingen

Dé Innovatieve Social Media Reis App

Dé Innovatieve Social Media Reis App

Beschrijving onderneming: Deze startup is dé innovatieve "social & sustainable" reis app waar je jouw trips en tips kan delen op een persoonlijke wereldmap met pins, photos en filmpjes op verschillende feeds. Een Instagram voor reizigers, met exclusieve reis...

Lees meer

Andere interessante plaatsingen

Over Venture Capital

Venture Capital verbindt investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest