De nieuwe kapitaalzoekende startups bij VentureCapital.nl

21 juli 2022

De nieuwe kapitaalzoekende startups bij VentureCapital.nl

Beste Investeerder,

Nieuw aanbod bij VentureCapital.nl! In deze nieuwsbrief presenteren wij het nieuwe aanbod van kapitaalzoekende ondernemeringen in verschillende fases en sectoren.

Laat bij de investeringsproposities jouw contactgegevens achter om in contact te komen met de desbetreffende ondernemer(s).

👉 De uitgelichte profielen

Hèt projectbureau dat helpt groene waterstof ook duurzaam te maken!

Benodigd Kapitaal: € 200.000,-

Fase: Early Growth

Sector: Energy, Zakelijke dienstverlening

Deze onderneming heeft de passende ervaring en het netwerk om in (en tussen) Europa en Afrika waterstof projecten die bijdragen aan de wereldwijde waterstofeconomie EN aan groene groei en duurzame ontwikkeling te ontwikkelen, te organiseren en uit te voeren.

The future of charging

Benodigd Kapitaal: € 1.250.000,-

Fase: Pre-Seed

Sector: Deep Tech, Mobility, Energy

This startup develops ground-breaking technology that enables wireless energy transfer by coupling Magnetic Resonance Technology with Radio Frequency technology.

Opschalen hosting service

Benodigd Kapitaal: € 1.400.000,-

Fase: Series A

Sector: Energy, ICT, Crypto

Reeds is er vastgoed gekocht voor de hosting locatie en gefinancierd door oprichters. De infrastructuur voor exploitatie (5,5 MW) is gefinancierd door 1 klant. Nu is er financiering nodig voor uitbreiding naar 80 MW.

📣 Nieuwe investeringsprofielen!

Het platform voor rijscholen en leerlingen

Benodigd kapitaal: € 150.000,- • Early Growth • B2B Software, B2C Software, E-Commerce, ICT, Media, Reclame & Communicatie

Lees / bekijk meer…

Het eerste Europese privacy-vriendelijke content sharing Saas platform

Benodigd kapitaal: € 400.000,- (minimale ticket size €5.000,-) • Early Growth • Platform, SaaS, Media

Lees / bekijk meer…

Vegan innovatief food concept

Benodigd kapitaal: € 1.500.000,- • Early Growth • Food, Health, Horeca

Lees / bekijk meer…

Software for secure decentralized messaging

Benodigd kapitaal: € 3.000.000,- • Early Growth • B2B Software, B2C Software, Crypto/Blockchain, E-Commerce, ICT, Media, Reclame & Communicatie, Platform, SaaS, Security, Zakelijke dienstverlening

Lees / bekijk meer…

Thé sustainable (plant-based) fast-food chain

Benodigd kapitaal: € 350.000,- (minimal ticket size: €50.000,-) • Seed • Food, Health, Horeca, ICT, Agri

Lees / bekijk meer…

 

🔎 Co-founder / partner gezocht – aangeboden

Op VentureCapital.nl / PrivateEquity.nl is het ook mogelijk om een Co-Founder/partner te zoeken, of om jezelf aan te bieden als (investerende) Co-founder/partner, zie hiervoor Co-founder/partner gezocht en Co-founder/partner aangeboden.

Hét nieuwe modeplatform met persoonlijke aandacht

Seed • E-Commerce, Fashion

Verwachtingen co-founder: kennis van online marketing / e-commerce. Gemotiveerd, proactief en committed om groei te behalen.

Lees / bekijk meer…

Het deelplatform voor parkeerplaatsen 

Seed • Mobility; E-Commerce; Logistiek

Verwachtingen co-founder: technische hulp (o.a. in PHP-taal) bij het verder ontwikkelen van het concept en het vermarkten van het product binnen de Europese Unie.

Lees / bekijk meer…

Hét platform voor onroerend goed 

Pre-Seed • AI; B2B Software; B2C Software; Bouw & Installatie; Impact; Marketing; Media; Platform; Vastgoed; Zakelijke dienstverlening

Lees / bekijk meer…

 

💸 Investeerders 

Geef je investeringsvoorkeuren als investeerder aan ons door en wij houden je op de hoogte van nieuwe, passende investeringsprofielen.

Aanmelden van een zoekprofiel kan makkelijk en snel (1-2 minuten werk) via het hiervoor bedoelde investeerders zoekprofiel

 

⭐️ Partners 

Heb jij als ondernemer of investeerder meer hulp nodig op bepaalde vlakken voor, tijdens of na het fundraise traject? Neem dan contact op met één van onze partners voor verdere hulp bij diensten die gerelateerd zijn aan het ophalen van funding, het investeren in bedrijven of het distribueren van de opgehaalde funding.

Wil jij ook als partner vermeld worden op onze partnerpagina’s? Dat kan! Neem dan contact met ons op voor een gratis vermelding

 

👑 Ondernemers

Ondernemers bieden wij de mogelijkheid om hun investeringspropositie op volledige ‘No Cure No Pay’ basis te plaatsen op het platform – VentureCapital.nl / PrivateEquity.nl. Deze ideale manier geeft je als ondernemer optimale exposure en traffic zonder voorafgaande kosten. Enkel bij een door ons gerealiseerde investering berekenen wij 2% commissie voor de matchmaking.

 

Vragen? Neem graag contact met ons op via info@venturecapital.nlVolg ons

Recente plaatsingen

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief om periodiek op de hoogte te blijven van het aanbod op ons platform.

Andere interessante plaatsingen

Over Venture Capital

Venture Capital verbindt investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest

Design by SDG Works

Scan de code