fbpx

Opdracht in contact brengen met investeerders via VentureCapital.nl

Basis Pakket (No Cure No Pay)

Basis Pakket

– Anonieme plaatsing op de website (looptijd 3 maanden);

– Plaatsing op de LinkedIngroep van VentureCapital.nl;

– Plaatsing op de Facebookpagina van VentureCapital.nl;

– Aanbod wordt gepresenteerd in de mailing aan de op de nieuwsbrief ingeschreven investeerders;

– Reacties worden één op één door VentureCapital.nl doorgestuurd voor eigen opvolging.

Contact fee: 

2% van het bedrag dat wordt ingebracht door financiers/investeerders die zijn aangebracht door VentureCapital.nl (minimum van 2.500 EUR).

De Contact Fee wordt in rekening gebracht bij het ondertekenen van de definitieve financieringsdocumentatie van de betreffende financier.

 

Promotie plus Pakket (optioneel)

De onderstaande diensten komen bovenop het Basis Pakket

– Eén keer als uitgelicht aanbod mee in de nieuwbrief;

–  Eén maand lang als uitgelicht aanbod op de website VentureCapital.nl;

– Advies bij het zo attractief mogelijk opstellen van het zoekprofiel;

– Jouw propositie wordt individueel gemaild naar de best passende investeerders, die wij op deze manier actief benaderen.

Kosten: € 500,- ex. btw (deze kosten worden bij aanvang van het traject in rekening gebracht).

De informatie is aangeleverd door Cliënt en valt onder haar verantwoordelijkheid, VentureCapital.nl is niet aansprakelijkheid voor onjuiste/onvolledige informatie. De genoemde prijzen voor het inschakelen van derden, zoals notaris, jurist, accountant en fiscalist zijn niet bij de prijs inbegrepen. Wij kunnen jou desgewenst in contact brengen met ervaren specialisten om, indien nodig, externe fiscale en juridische kennis in te winnen.

Alle bedragen zijn exclusief btw en de betaaltermijn bedraagt 14 dagen na dagtekening, met uitzondering van de Contact Fee welke direct betaalbaar is in het geval van het tekenen van de definitieve financierings-/investeringsdocumentatie.

De bepalingen voor de Contact Fee zijn geldig tot twee jaar na ieder door VentureCapital.nl voor Cliënt gelegd contact en gelden onverminderd voor hernieuwd contact en/of nieuwe financieringsrondes met een eerder door VentureCapital.nl aan Cliënt voorgestelde Koper/Investeerder.

Cliënt heeft de verplichting om binnen de hierboven overeengekomen periode melding te maken van de investeringen/financieringen door VentureCapital.nl aangebrachte partijen.

Cliënt heeft de verplichting om binnen de hierboven overeengekomen periode VentureCapital.nl inzicht te geven in de gemaakte investeringen/financieringen.

Cliënt zal VentureCapital.nl onmiddellijk op de hoogte brengen van enige vorm van samenwerking of andersoortige overeenkomst die tussen Cliënt en een door VentureCapital.nl aangebrachte partij is aangegaan. Indien het contact tussen Cliënt en een door VentureCapital.nl aangebrachte partij resulteert in een vorm van samenwerking anders dan een Investering/Financiering, wordt er een fee van 2.500 EUR in rekening gebracht, waarbij VentureCapital.nl aanspraak behoudt op betaling van de Succes Fee indien er op een later tijdstip alsnog een transactie tot stand komt. Samenwerking kan onder andere inhouden, maar is niet gelimiteerd tot, loondienst, freelance en adviesrelatie.

Over Venture Capital

Venture Capital verbindt investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor ontstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Tel: 030-300.32.27

info@venturecapital.nl

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest