Aanbod


Home » Aanbod

Hieronder ziet u het actuele aanbod van VentureCapital.nl. Voor meer informatie klikt u op het aanbod voor meer details. Het actuele aanbod wat in het Engels wordt aangeboden kunt u bekijken onder ‘Engelstalig aanbod‘.

Gastvrijheid investering gezocht

The Future of Hospitality

Nocto is een data gedreven social media platform dat consumenten en horecabedrijven in realtime met elkaar verbindt. De app helpt consumenten met het vinden, delen en genieten van de beste ervaringen. De marketing & CRM tool zorgt er voor dat bars, clubs, restaurants en hotels op een effectieve en goedkope manier gasten kunnen aantrekken relatie met hen kunnen opbouwen.

Lees verder
Private equity venture capital

De lokale boer

Boeren platform – DeLokaleBoer.nl – voor het kopen/verkopen van verse producten en het leggen van een persoonlijke link tussen boer en consument zoekt een investering.

Lees verder
Venture capital interactief leerplatform

Interactief leerplatform

“It’s up to you” is een makkelijk te gebruiken online interactief leerplatform om jongeren te onderwijzen in maatschappelijk relevante topics via consequentie gedreven interactieve films en gefaciliteerde klassikale discussies. 

Lees verder
private equity

DNA spring- en dressuurpaarden

Ontwikkeling en exploitatie van een tool – DNA database en algoritmen – die op basis van DNA testen de prestatie van spring- en dressuurpaarden zal voorspellen.

Lees verder
Football investment venture capital

Ontwikkelingsplatform voor voetbalspelers

Spelersplatform voor voetbalontwikkeling, om diepgaande inzichten te creëren in de ontwikkeling van jeugdvoetbaltalent, met behulp van AI, Machine Vision en sensortechnologie, op zoek naar startkapitaal.

Lees verder
groeikapitaal

Onderneming in technische service zoek groeikapitaal

Goed gepositioneerde onderneming voor kalibratie van meetmiddelen en de Goed gepositioneerde onderneming voor kalibratie van meetmiddelen en de validatie van meetprocessen ten behoeve van de sectoren pharma & life sciences, care, food en feed. In deze sectoren is nauwkeurige en betrouwbare meting en regeling van procesgrootheden van groot belang. Meetapparatuur en meetprocessen dienen derhalve frequent te worden getoetst (kalibratie en validatie) op afwijkingen.

Lees verder
Webinar

Online events

Unieke webinars/lezingen online bekijken op abonnementsbasis. Een reeds bewezen concept in het buitenland wat hiermee ook beschikbaar wordt gemaakt in Nederland.

Lees verder
Investering gezocht

Platform voor melden van misstanden

Online platform voor het melden van misstanden binnen bedrijven. Te vaak worden bedrijfsmisstanden niet intern gemeld. Waarom eigenlijk? De drempel om een leidinggevende hierop aan te spreken is soms hoog, vooral omdat anonimiteit dan niet is gewaarborgd. Het gevolg is dat alleen om die reden legio bedrijfsmisstanden niet worden gemeld en het bedrijfsproces blijvend verstoren.

Lees verder
Administratie

Automatische factuurverwerking

Echte automatische factuurverwerking door excellente technologie; Factuurportal is dé cloud-oplossing voor geautomatiseerde verwerking van inkomende facturen.

Lees verder
Private equity

StairPoints

StairPoints® is een evidence based-systeem waarmee een organisatie traplopen beloont. Werknemers verdienen StairPoints met de app, waarmee zij (korting op) gezonde producten kunnen kopen en met elkaar een gezonde concurrentie-strijd aangaan. Dit levert zowel de werknemer als de organisatie als geheel een breed scala aan gezondheidsvoordelen op. Bovendien draagt StairPoints bij aan de anderhalvemeter-economie, door liftgebruik tegen te gaan.

Lees verder
venture capital investering

nonstopFit

nonstopFit is een platform waar je sportlessen van
jouw favoriete trainers en sportscholen kan vinden
om overal ter wereld aan mee te doen.

Lees verder
Venture capital investering

Code Booster

Code Booster is een B2B softwareoplossing die de wereld van softwareontwikkeling gaat veranderen. Met behulp van een complexe toepassing van kunstmatige intelligentie, zullen softwareontwikkelaars veel sneller en foutloos kunnen coderen met Code Booster.

Lees verder
Dr Dent opzetborstel abonnement investering

Dr Dent – opzetborstel abonnement

Slechte mondverzorging is pijnlijk, duur en ongezond
50% van de mensen heeft moeite zijn/haar gebit goed te verzorgen. Gemiddeld hebben mensen dan ook meer dan 5 gaatjes (20% zelfs meer dan 10) en regelmatig ontstoken tandvlees met schadelijke lange termijneffecten voor de gezondheid.

Lees verder
Obligatie lening

Livechat Service

LiveChat Service, onderdeel van de LCS Group, is actief op het gebied van live chat en biedt onder die noemer chat software, live chat bemanning en data gedreven marketing. Dit doet zij wereldwijd vanuit kantoren in Nederland, Duitsland en de Verenigde Staten.

Lees verder
Investering gezocht

World Ice Festival

Investeerder(s) gezocht voor een zeer interessant internationaal georiënteerd evenement in Berlijn. Op een totale investering van 1.6 mio, is er nog 500/k benodigd voor een periode van 8 maanden tegen 10%. Daarnaast mogelijkheden tot winstdeling!

Lees verder
zorg detachering

Detacheringsbureau voor zorgprofessionals

Deze onderneming betreft een detacheringsbureau gericht op specialistisch zorgpersoneel. De Focus ligt op verpleegkundigen werkzaam in ziekenhuizen en privéklinieken.

Lees verder
zorg

Online zorgaanbieder

Investering gezocht voor een schaalbare en innovatieve online aanbieder van geestelijke gezondheidszorg.

Lees verder
Investering medisch

Transparante neus-mondschermpjes

Namens opdrachtgever ter overname aangeboden een door hem ontworpen transparant neus-mondschermpje (patent pending).

Lees verder
blockchain

Loyalty platform

2local is a loyalty platform that supports local-2-local and sustainability. It is tapping into banking with native L2L tokens, which are designed to rise in value as part of a cashback system. The goal is to achieve a sustainable world with prosperity for all.

Lees verder

HiLive

Het maken van elektronische muziek is erg moeilijk. Daarom stelt Hi Live beginners in staat om live te kunnen leren van de professionals. Op het platform van Hi Live kunnen beginnende muziekmakers face-to-face video streamen met hun favoriete artiesten en het creatieve proces leren dat de professionals gebruiken. Het platform is nu bijna vier maanden live.

Lees verder

Facility Management platform

Het eerste, beste en meest gebruikersvriendelijke digitale platform voor vastgoed & facility management ter wereld is op zoek naar een investeerder.

Lees verder

Back to nature

“Polder Nest” (grond en woning) ligt op een zeer bijzondere plek in hartje Nederland. Ideaal gelegen op minder dan 40 minuten rijden van alle grote steden en dichtbij de luchthavens en zo zal Polder Nest een plek zijn voor mensen om toegang te krijgen tot hun ware natuur.

Lees verder

Vakantie website / reisbureau

Voor een goed en rendabele online reisbureau met de focus op wintersport vakanties wordt gezocht naar een deelname / investering voor verdere groei.

Lees verder

Travel Tech bedrijf

Een in Nederland gevestigd internationaal B2B2C travel software tech-bedrijf, opgericht in 2018. Het platform is live sinds februari 2020 en heeft, ondanks de Covid-19 maatregelen, een stijgende omzet.

Lees verder
Investering

AI voor muziekindustrie

PlayTreks is een kunstmatige intelligentie gedreven marketing platform voor de muziekindustrie die volledige transparantie biedt voor iedereen die graag de prestaties van nummers en albums op een groot aantal digitale streaming platformen wil begrijpen.

Lees verder